Thu 20th January 2022

 

Добре дошли в Оксфордския международен образователен център

 

Оксфордският международен образователен център (OISC) е утвърден колеж в центъра на Оксфорд. OISC е получил най-високата оценка („надхвърлящ очакванията“) съгласно протокола от проверката на Инспектората на независимите училища - одобрен надзорен орган в областта на образованието, упълномощен от Граничната агенция на Обединеното кралство (UKBA). OISC е асоцииран член на Европейския съвет на международните училища. Директорът е асоцииран член на Асоциацията на независимите консултанти в областта на образованието.

Колежът е разположен в самия център на Оксфорд в сграда паметник на културата и е обграден с фантастичната панорама на най- старинните колежи и университети в света -оксфорските.

Преподавателите му са и лектори в най-известните университети в страната като Оксфорд и Кеймбридж. Те имат дългогодишен опит в преподаването на чуждестранни студенти , в подпомагането на усъвършенстването на английския език и квалификацията на служители от фирми с най-широк спектър -от право до медицина , култура, образование и бизнес.
OISC предлага висококачествени многогодишни

( A-Level, IB,GCSE,IGCSE и др.) ,целогодишни и краткосрочни програми, предуниверситетски ,ваканционни и летни програми по английски(IELS, TOIFEL и др.) преимуществата на които са неоспорими. Центърът ви предоставя:
Гъвкавост: различни програми, съобразени с индивидуалните изисквания на ученици от най-ранна възраст до студенти и специалисти от всички области на бизнеса ,науката и културата.
Отлични контакти с университететите и колежите на Оксфорд, което дава възможност за провеждане на учебната дейност във великолепните старинни здания по време на ваканциите.Летните програми осигуряват както жилищни условия там ,така и приемни семейства. На учени с подходящ статут, се предоставя и ползването на безценния библиотечен фонд на университетските библиотеки на Охфорд.
Високопрофесионални наставници и гост-лектори от академичните и бизнес среди на Великобритания.
Избор от над 20 специални предмета, което позволява на обучаващите се да съчетаят изучаването на английски език с подготвителни програми за университетите.
Тесни връзки с много британски и европейски средни училища, което дава възможност на учениците да се подготвят за влизането в най-елитните колежи и училища с пълен пансион във Великобритания.
Отлични връзки с университетите на Оксфорд, Кеймбридж и други водещи учебни нституции. Висококвалифицирана подготовка на кандидат-студентите желаещи да постъпят там. Предоставяне на индивидуални академични ръководители.
Всестранна подкрепа на студентите, включително прикрепянето на всеки към личен наставник, който следи за академичното развитие и напредък и помага със съвети и препоръки.
Поради отличните си контакти с бизнес общността в Оксфорд и Лондон представителите на различни фирми могат да комбинират своето обучение по програмите на Центъра със създаване на нови делови връзки.

Центърът разполага с езикови преподаватели, преводачи и опекуни от почти всички националности с цел да бъдат на разположение по всяко време и да са в контакт с родителите,особено на по-малките ученици.

Специални програми по подготовка и квалификация на преподаватели и учители.

Богата социална и културна програма ,съпровождаща изучаването на английския език или специалните програми и работни срещи.